ONLINE SERVICES

Transformeer je huis – Transformeer jezelf

Kledingkast

Begint bij €99,-

Je kledingkast puilt uit en je hebt overal stapeltjes waar je ongeveer wel van weet waar alles ligt, maar je bent toch te veel tijd kwijt met het zoeken naar dat ene topje. Herkenbaar?

Als je nu echt toe bent aan echt anders en effectief opruimen dan ben je hier op de goede plek, omdat ik gebruik maak van de KonMari Methode™️ van opruimen en kleding de 1e categorie is waar je mee gaat beginnen.

In deze geweldige online cursus ga je leren wat de ‘joy check’ is en hoe je kledingstukken kunt los laten in dankbaarheid, plus je gaat leren hoe je kast opgeruimd houdt en familieleden inspireert het ook te doen.

LEARN MORE

BOEKEN EN PAPIER

Begint bij €150,-

Boeken en papier categorieën zijn eigenlijk 2 aparte groepen maar ik heb ze hoer bij elkaar gedaan omdat ze beiden papier zijn met letters er op. 

Ik ben zelf dol op boeken en weet hoe belangrijk ze kunnen zijn in je leven. Je krijgt een boekenkast die jou energie gaat geven omdat er alleen boeken staan die jou ‘joy’ geven en vergeten boeken weer wakker maakt en ongelezen boeken ga je loslaten en doneren.

De regel voor papier is alles meteen afhandelen en wegdoen behalve als het tot één van de 3 categorieën behoort. 

LEARN MORE

Boekenkast Opgeruimd opgeruimde keuken

KOMONO

Begint bij €150,-

Komono betekent alles wat niet in de andere categorieën thuis hoort. Dit zijn alle spullen uit de badkamer, keuken, studeerkamer, zolder en garage.

Ja, echt alle losse ditjes en datjes, van make-up tot de afwas borstel en van theedoeken tot verfkwasten!

Een grote groep die echt goed intensief getackeld moet worden en het beste in subcategorieën opgesplitst kan worden.

In deze online cursus neem ik je bij de hand zodat je huis je meer lucht, ruimte en rust gaat geven.

LEARN MORE

SENTIMENTEEL

Begint bij €150,-

De laatste categorie die je gaat opruimen is deze van sentimenteel en emotioneel. Alles wat je tot nu toe niet hebt weg kunnen doen en op deze stapel is belandt komt nu aan de beurt.

Je gaat er weer door heen en houdt alles in je handen en vraagt “Word ik hier gelukkig van?”

Het is de bedoeling dat al je sentimentele items een ere plek krijgen in je huis. Zodat je er dagelijks van kunt genieten.

In deze online cursus ga ik je leren welke items te houden en hoe ze een plek te geven.

LEARN MORE

Sentimenteel