Carolyn

HI, IK BEN CAROLYN

Hoe zou het voor je zijn om elke dag wakker te worden in een opgeruimd huis met een kledingkast waar je ‘happy’ van wordt? Dat alles om je heen ‘joy’ uitstraalt omdat je besloten hebt het te houden en de rest van je spullen die geen functie meer hebben los te laten zodat er meer ruimte komt voor jou en voor wat echt belangrijk is. 

Waarom zou je nu met mij in zee gaan? Trotse eigenaresse van twee nationaliteiten, Britse en Nederlandse. Geboren in Nederland met Britse ouders en tweetalig opgevoed. Zelf moeder van twee jongens die het nest inmiddels zijn uit gefladderd en ben samenwonend met Jon.  

Mijn passie is altijd dingen mooi maken of het nu in de kledingkast, slaapkamer, keuken of tuin is, ik zorg er altijd voor dat de flow klopt. Ik hou van gezelligheid en dat alles ‘hygge’ om me heen is. Ik vind het belangrijk dat je huis een veilige plek is om te zijn. Een plek waar je met familie en vrienden kunt lachen, delen en genieten.

Nu merkte ik altijd wel dat mijn kasten en lades aan de binnenkant vaak toch een rommelige indruk achterlieten en dat zelfs ik wel eens moeite had om kleding los te laten die ik al jaren niet meer droeg. Vaak dacht ik dit moet toch anders kunnen, kasten zonder stapeltjes.

En toen verscheen Mari Kondo op mijn pad. Ik was meteen enthousiast en de kwartjes vielen meteen op zijn plek.

Dit sloot perfect aan bij mijn missie om drukke chaotische professionele vrouwen te helpen om hun huis voor eens en voor altijd op orde te brengen, zodat ze geen stress meer hebben van de troep en thuis ook kunnen genieten van hun eigen gezelligheid en spullen om zich heen.

Dus “After many many years of (soul) searching I have now finally come to the conclusion that I believe in the life-changing magic of tidying up, decluttering and organising your home in order to bring long lasting happiness and peace.

De KonMari Methode™ heeft mij dichterbij mijn doel gebracht, focus gecreëerd en ruimte om tijd vrij te maken voor dat wat er toe doet. Dit gun ik jou ook.  Een manier van leven die geluk, rust en reinheid met zich meebrengt. 

Mijn diepste wens en droom zijn er voor te zorgen dat jouw huis ook een plek is die ‘joy, beauty en vrede’ uitstraalt. Een plek is waar je super blij van wordt. 

 

VOEL JE JE OVERWELDIGD DOOR ROMMEL EN WEET JE NIET WAAR JE MOET BEGINNEN?

LAAT MIJ JE HELPEN

Ik maak gebruik van de KonMari Methode™ die je aanmoedigt op te ruimen per categorie en niet per locatie.  Je houdt alleen die dingen waar je blij van wordt en je hart een sprongetje van ‘joy’ maakt en de rest laat je los, in dankbaarheid dat het in je leven was. 

Ik geloof er echt in dat iedereen een thuis verdient die voor hun werkt – een plek waar je kunt genieten en ontspannen, opgeruimd en stress vrij. 

Liefs,

Carolyn 


ZIN OM SAMEN TE WERKEN?

LEER MIJ BETER KENNEN

CAN’T LIVE WITHOUT…

cropped-orchid-1357032_1920

01

FLOWERS

Jon and me

02

Love

Raspberry and Chia pot

03

Breakfast

Hey, wil je mijn Nieuwsbrief ontvangen?

Elke maand een leuke brief in je mailbox met leuke checklijsten, video’s en opruim weetjes en opberg handigheidjes?

Klik dan op de ZWARTE button NIEUWSBRIEF hier op je scherm. 

Wil je alvast zelfstandig starten met opruimen download nu mijn GRATIS E-BOEK ->

En/Of Mijn Gratis E-boek
twv €10

Het Ultieme Stappenplan Voor Een Opgeruimde Kledingkast


Download Nu