Twee weken geleden kon ik het eerst niet geloven. Ik ben gaan googlen, heb me gedegen ingelezen, vele facebook live’s en video’s gekeken. Ik heb alles toen nog een keer doorgerekend, van verschillende kanten bekeken en wat ik ontdekte is zo ongelooflijk gaaf! Het voelde zo goed dat ik besloot te vertrouwen op mijn intuïtie.

Wat heb ik ontdekt?

Ten eerste, als het aankomt op een basissalaris voor jezelf en je struggle om rond te komen en rendement op je spaargeld, mogen we weinig van de overheid en de banken verwachten.

Ten tweede -veel leuker- een nieuw social media platform voor mensen zoals jij en ik (wel of geen startende ondernemer… iedereen mag een account aanmaken vanaf 18 jaar)  en ondernemers waar je zowel een basissalaris kunt creëren als een rendement op je spaargeld van wel 60% procent! Per jaar!

 

​Hoe zou het voor je zijn om:

​​- Een super comfortabel passief inkomen te creëren terwijl je slaapt of reist?

– Meer financiële vrijheid te manifesteren?

– Zonder geldzorgen je bloeiende bedrijf op te bouwen?

– Elke ochtend opgewonden op te staan omdat je het verschil in de levens van velen maakt?

1 Juni 2018 heb ik me ingeschreven bij Futurenet en nu druppelt elke half uur geld via mijn FutureAdPro account binnen! Vandaag (11.06.2018) staat er al $36,77 en dat wordt elke dag meer omdat ik dit bedrag herinvesteer.

Hoe werkt het?

Futurenet is een multimediabedrijf en een social media platform voor mensen zoals jij en ik en van startende ondernemer tot de meer profssional ondernemers. Hier word je betaald voor je activiteiten en voor het klikken op advertenties. Een onderdeel van FutureNet is FutureAdPro. Dit onderdeel gaat zorgen voor je basisinkomen en, als je het slim speelt, zorgen dat je veel commissies krijgt en lekker gaat verdienen.

Wat moet je hier elke dag voor doen?

Elke dag klik je op 10 advertenties en dat kost je ongeveer 5 minuten. Het maakt niet uit hoeveel adpacks je hebt … 1 -300 elke dag gewoon 5 minuten naar 10 advertenties kijken van ieder 30 seconde!!!! Kind kan de was doen toch!

Dat is alles!

Hiervoor koop je minimaal 1 advertentiepakket van $10 of $50. Dan ben je al in business. Ik adviseer met de $50 te starten… ik had er eerst 4 maar na 4 dagen kocht ik er nog 6 bij… zo opgewonden was ik er over. En ik heb echt gewoon mijn impuls en intuitie gevolgd… Dit voelt ECHT goed!!

Als je het slim speelt, koop je meerdere advertentie pakketten (adpacks) want dan zal er nog meer geld binnenstromen. Gebruik hier uitsluitend je spaar/speelgeld voor. Spaargeld dat je op korte termijn niet nodig heb. Het mooie is dat je hiervoor nog steeds maar 5 minuten per dag hoeft te klikken.

Wat levert het je op?

Elke adpack van $10 of $50 levert een rendement op van 20% na ongeveer 122 dagen. Je adpack van $50 is $60 waard geworden en die van $10 is dan $12 waard. Dit werkt het beste als je elke dag 5 minuten op 10 advertenties klikt. Je adpacks zijn dan vervallen en je kunt weer opnieuw investeren in adpacks. Investeer jij je (spaar)geld in adpacks, dan is je jaarrendement dus 60% in plaats van die 1% die je bij de bank krijgt.

EEN SIMPLE REKENSOMMETJE:

Aantal adpacks – Rendement 20% na om en nabij 122 dg – Rendement 60% na 366 dg-

1       adpack   $50 –> $60                    $10,                                             $30

10     adpacks $500 –> $600,-              $100,                                           $300

100   adpacks $5.000 –>$6.000           $1.000,-                                       $3.000

1000 adpacks $50.000 –> $60.000      $10.000,-                                     $30.000

Meedoen?

Jij kunt het heft in eigen hand nemen en vandaag starten. Gewoon met $50 om te kijken hoe het werkt. En je kunt dit doen zonder anderen hierbij te betrekken. Ik heb echter gekozen voor teambuilding. Ik ben onderdeel van het snelst groeiende team van Nederland, omdat ik geloof in mijn boodschap van overvloed manifesteren, Self love en goede dingen doen voor jezelf en anderen mee te laten profiteren. Voor iedereen! De kansen en mogelijkheden met dit platform zijn enorm voor het manifesteren van geld online.

Hoe kun jij je registeren?

Ben jij nu enthousiast geworden, dan kun je je hier gratis aanmelden. Je meld je aan en dat kost je nog helemaal niets… dan maak je een account aan op het social media platform van Future Net dat is ook gratis…

Check alvast zelf de mogelijkheden van dit platform. Als jij besluit te investeren in FutureAdPro gebruik dan deze link want dan ben ik je sponsor. En jij bent onderdeel van het snelst groeiende team van Nederland. Wil jij vandaag beginnen met dit nieuwe revolutionaire verdienmodel?

Volg dan:

>>  Mijn 15 Simpele Stappen Om Te Starten Met FutureAdPro <<

Ik help je met alles om te starten … als je nieuwsgierig bent dan spring je. Volg je gevoel… gaat je hart sneller kloppen dan is het goed… dat had ik ook enorm… Ik wil mijn schulden afbetalen en pensioen opbouwen. Hoe gaaf!

Love and Light… let’s rock the world…

Carolyn