1. Registreer je via de link van jouw sponsor

Meestal is dat diegene die je in aanraking brengt met het Futurenetwerk: je sponsor of degene die voor jou het beste voelt. Als je mij als sponsor wilt, klik dan op deze link om je te registreren.  Met mij als sponsor heb je iemand die je kan helpen met het bouwen van je eigen netwerk of adpacks etc. (je hoeft geen ondernemer te zijn om dit ook te doen) en/of ook je online business en je wordt onderdeel van het snelst groeiende team van Nederland. Een levendige community waar je veel mogelijkheden en info vindt voor het manifesteren van geld. Kies een goede username (je naam of die van je business)

NB. Zodra je je hebt geregistreerd met de link van je sponsor, kun je dit niet meer wijzigen.

Nadat je de bevestigingsmail van Futurenet ontvangen en bevestigd hebt, kun je verder.

Dit kan soms even duren.

2. Download de app Google Authenticator op je telefoon

Volg de instructies want deze app heb je nodig wanneer je ‘Coindeal’ (zie info hier bij punt 12) account vraagt om een code (OTP). Verder doe je met deze app niets.

3. Log in op je computer bij www.futurenet.club

Klik rechtsboven op $.

Foto

4. Klik dan op “$ Back Office” 

Foto

5. Kies voor de middelste afbeelding  “Future Adpro”

 

6. Log in met e-mailadres  en wachtwoord

Foto

7. Nu kom je in het dashboard van je Adpro account

​8. Klik op het eerste plaatje “mijn adpacks”

 

Foto

Foto

​9. Klik rechtsboven op “koop nieuwe adpacks”

 

10. Je hebt nog geen geld in je online account, dus ga naar “koop meer adpacks”

11. * Vul hier het aantal adpacks in dat je wilt aanschaffen (à $50)

 

Je kunt al starten vanaf 1 adpack  à $50 maar voor de ultieme kickstart adviseer ik je te starten met 10 adpacks. dan heb je ook weinig transfer kosten. 

​Dan schiet het lekker op.

12. **Kies nu je betaalwijze en volg de instructies goed op die ik je geef hier. 

Kies voor COINDEAL.  Via Coindeal ga je met je Euros namelijk Futuro Coins kopen, de crypro munt van FutureNet) Om een Coindeal account gratis aan te maken ga naar mij simpele procedure om je account gelijk te maken. Je hebt er sowieso één nodig om geld van je Future AdPro account over te maken naar je eigen bankrekening en andersom. Coindeal is de brug ertussen. Volg de instructies op het scherm en zorg er voor dat je direct ook je account verifiëert. Hier is de link voor de PROCEDURE Coindeal ACCOUNT AANMAKEN.

Zaak dus om dit eerst goed te regelen en dan weer terug komen naar deze pagina om verder te gaan met je aankoop. Als je problemen hebt je sponsor vragen je te helpen. 

Via Coindeal moet je nu je eerste adpacks aanschaffen of via  mij een code aanvragen en dan rechtstreeks overmaken nar mij of mijn Sponsor. Het is perfect om je eerste adpacks mee te kopen.  En via de bank overschrijven duurt een week en je betaalt meer (bank)kosten.

13. *** Scroll dan helemaal naar beneden en klik op de knop met het winkelwagentje en het woord “KOOP”           

Zie de verschillende gele sterren in de volgende afbeeldingen.

Foto

Foto

14. Doorloop de stappen van je betaling via de door jou gekozen betaalwijze

Klik op de icoon van of FTO (Futuro Coin) of Code.

Zodra dit verwerkt is, verschijnt de hoeveelheid adpacks die je gekocht hebt in je dashboard bij het plaatje “mijn adpacks“..

15. Nu start je met 10 keer advertenties klikken om je te kwalificeren.

Nadat je op 10 advertenties geklikt hebt (5 minuten werk), verschijnt de datum van morgen met een nieuwe tijd. Vóór deze tijd moet je weer 10 advertenties bekeken hebben.

Foto

En hoe dan verder….

Heb jij je aangemeld en je hebt nog vragen? Meld je dan aan  de vipcommunity – opportunity fb groep . VIP als in – Very Inspiring People –  😉

Je kunt hier presentaties en  facebook live volgen waar de meeste van je vragen beantwoord worden.  Je sponsor kan je vaak ook helpen.

Wil jij ook andere mensen deze mogelijkheid bieden om op deze manier geld te manifesteren? Nadat je je adpacks gekocht hebt  kun jij je aanmelden voor de gesloten facebook groep TEAM the VIP Community. Zeg dat je via mij komt.

Als je meer vragen hebt, stel ze dan gerust aan mij of in de gesloten facebookgroep.  Je kunt hier natuurlijk ook je successen delen.

Daarnaast kun je ook te allen tijde via “Help” een ticket indienen bij Futurenet zelf. (In het Engels) Zij antwoorden binnen 48 uur.

NB.

Het kan zijn dat je een melding in het rood krijgt, waarin men je zegt dat je account niet veilig is. Zij willen dat je OTP installeert.

Dit is een dubbele beveiliging via je mobiele telefoon.

Elke keer dat je inlogt dien je dan via je telefoon een gegenereerde code in te voeren.

Helaas werkt dit systeem nog niet vlekkeloos. Dit hoef je dus nu NIET te doen.

Het is in het team voorgekomen dat mensen 3 dagen niet konden inloggen en dus niet konden klikken doordat de OTP niet naar behoren werkte. Dus dan leveren je adpacks geen geld op!

Zolang jouw account geen hele hoge bedragen bevat is het advies om de OTP nog niet in te stellen.

De melding blijft dan wel steeds zichtbaar in het rood.

Foto

​Heel veel succes, plezier en overvloed met jouw adpacks!

PROCEDURE COINDEAL ACCOUNT AANMAKEN

Liefs,

Carolyn